Saimaan Suojakalvo Oy
Kiinteistökalvot

Kiinteistökalvot

Sungard -auringonsuojakalvot

Kalvoilla säästät rahaa!

Viime vuosina olemme kokeneet historiallisen kuumia kesähelteitä. Ne laittavat jäähdytyslaitteet tiukille. Huono, liian kuuma sisäilma vaikeuttaa työntekoa monessa toimistossa ja tekee siitä jopa mahdotonta. Useimmat jäähdytysjärjestelmät ovat tehottomia huippukuumilla säillä. Sisäilman jäähdyttämistä edullisempaa ja tehokkaampaa on torjua lämpö jo ikkunan pinnassa.
Ota yhteyttä ja kerromme, miten voit säästää sisäilman jäähdytyksessä auringonsuojakalvoilla.

Suomen laajin kiinteistökalvovalikoima

Safetysetin aurinko- ja kiinteistösuojakalvovalikoima on Suomen laajin: tarjolla on yli 30 erilaista kalvotyyppiä. Asiakas voi valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä; heijasteita ja vivahteita on useita.

SunGard ja Solar Screen -kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Esimerkiksi ikkunanpesu hoituu tavallisen tapaan. Kaikilla sisälle asennetuilla kiinteistökalvoilla on markkinoiden pisin, kymmenen vuoden tuotetakuu.

Auringonsuojakalvon edut

Viileyttä kesällä Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 prosenttia auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja tätä kautta energiankulutus vähenee.

Lämpöä talvella Monet kalvoista toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee ja energiankulutus laskee.

Poistaa heijastukset Valon heijastumat näyttöpäätteellä rasittavat silmiä. SunGard-kalvot poistavat ne helposti ja tehokkaasti. Tilan valoisuus ei vähene eikä värien toistuminen ikkunan läpi muutu.

Vähentää haalistumista Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98% UV-säteilystä.

Antaa näkösuojaa Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Henkilökunta näkee/sinä näet ulos, mutta ulkopuoliset eivät näe sisään.

Parantaa henkilöturvallisuutta Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan. Vahvempaa suojaa tarjoavat varsinaiset sirpale- ja murtosuojakalvot.

Saimaan Suojakalvo Oy

Puhelinnumerot:
050 544 3751
050 309 4008

Sähköposti:

Esitteet

Multiglass 44 .pdf

Nova .pdf

Bronze .pdf

Platine Cristal .pdf

050 544 3751
050 309 4008

Ylös